Rydning af enhedens cache og data

Du kan prøve at slette gemte data på din enhed for at rydde din cache og hjælpe med at stabiliteten for ydeevnen ved hjælp af følgende trin:

Android-telefon og -tablet
Android TV
Apple TV
Chromecast
Webbrowser
Fire TV og Fire TV Stick
PlayStation
Xbox

Bemærk: Når du er online, downloader din enhed rigtig mange filer, så du kan få den forventede oplevelse med de hjemmesider og apps, du bruger. Nogle af disse filer gemmes på din enhed, så der ikke opstår problemer med din oplevelse. De gemte filer er din cache. Med tiden kan din cache dog blive fyldt med filer, der nedsætter ydeevnen af flere forskellige årsager. Derfor er det en god idé at rydde din cache regelmæssigt, især hvis du har problemer med at bruge Disney+.

Android-telefon og tablet

På visse Android-modeller kan du rydde cachelagrede data fra Disney+ fra Indstillinger. Følg disse trin:

1. Fra startskærmen skal du gå til Indstillinger
  2. Gå til Apps > Disney+ > Lager
  3. Vælg Ryd cache og Ryd data

Android TV

Følg disse trin for at rydde Disney+ cache fra Android TV:

1. Gå til Indstillinger > Applikationer > Disney+
  2. Vælg Ryd cache og Ryd data

Apple TV (alle generationer), iPhone, iPad

For at slette cachelagrede data på Apple TV kan du prøve at afinstallere eller geninstallere Disney+ appen.

Chromecast

Ved Chromecast skal du følge trinnene fra din castingenhed med Android eller iOS.

Følg disse trin for at rydde Disney+ cache fra den indbyggede app på Chromecast:

1. Fra startskærmen skal du vælge Indstillinger
  2. Vælg Apps
  3. Vælg Chromecast indbygget
  4. Vælg Ryd data
  5. Vælg OK
  6. Vælg Ryd cache
  7. Vælg OK
  8. Genstart dit tv
    • Sådan genstarter du: Hold den grønne standby-knap på fjernbetjeningen nede i mere end fem sekunder
    • Slip knappen, når tv-skærmen bliver sort

Webbrowser

Der findes mange flere webbrowsere, end vi er i stand til at dække her. Se denne FAQ for at få mere hjælp til at rydde cache i Chrome, Firefox, Edge og andre webbrowsere.

Fire TV og Fire TV Stick

Følg disse trin for at rydde cachelagrede data fra Disney+:

1. Gå til Indstillinger > Applikationer > Administrer installerede applikationer > Disney+
  2. Vælg både Ryd cache og Ryd data

PlayStation

Følg disse trin for at rydde cachelagrede data fra Disney+:

1. Gå til Indstillinger øverst i oversigten
  2. Vælg Lagring > Systemlager > Gemte data
  3. Fremhæv Disney+
  4. Tryk på Options
  5. Vælg Slet

Xbox

Følg disse trin for at rydde cachelagrede data fra Disney+:

1. Fra Xbox-startskærmen skal du vælge Mine spil og apps
  2. Vælg Apps
  3. Fremhæv feltet med Disney+
  4. Tryk på Menu-knappen på din controller (tre parallelle linjer) for at se flere indstillinger
  5. Vælg Administrer app
  6. Ryd de gemte data