Welke LG Smart-tv's worden ondersteund op Disney+?

Disney+ ondersteunt LG-tv’s vanaf 2016 of later met WebOS 3.0 of later. Voor de beste ervaring raden we een snelle internetverbinding aan en een Smart-tv met de meest recente versie van het besturingssysteem.

LG-tv’s met gebruik van NetCast OS worden niet ondersteund en het gebruik van de ingebouwde webbrowser wordt niet ondersteund op een LG-tv.

Om optimaal van Disney+ te kunnen genieten, moeten alle componenten, inclusief HDMI-kabels, digitale content met hoge bandbreedte ondersteunen. Externe displays moeten HDCP 2.2 ondersteunen voor 4K Ultra HD- en HDR-content. Oudere audio- en videocomponenten kunnen een impact hebben op de kwaliteit of helemaal niet werken.

Raadpleeg voor andere problemen de fabrikant van het apparaat voor de mogelijkheden van jouw specifieke apparaat.