Kan ik mijn PlayStation gebruiken om Disney+ te bekijken?

Ja, dat kan. Disney+ ondersteunt de volgende PlayStation-modellen:

Voor de beste ervaring adviseren we een snelle internetverbinding. (Lees dit arklikel voor meer informatie over de aanbevolen internetsnelheden voor Disney+.)

Voor de beste Disney+-ervaring moeten alle onderdelen, waaronder HDMI-kabels, digitale inhoud met een hoge bandbreedte ondersteunen.

Voor 4K Ultra HD en HDR moeten externe beeldschermen HDCP 2.2 ondersteunen.

Let op: oudere audio- en video-onderdelen kunnen de kwaliteit negatief beïnvloeden of afspelen zelfs onmogelijk maken.

  Loading...