Ik heb bericht gekregen dat mijn inloggegevens voor Disney+ zijn gewijzigd, maar dat heb ik niet gedaan. Waarom is dit gebeurd?

Als je denkt dat iemand anders je account heeft gebruikt, neem dan zo snel mogelijk contact op met de klantenservice van Disney+. (We zijn 7 dagen per week beschikbaar tussen 08:00 – 0:00 via livechat, telefoon of social media.)

We raden ook aan om je wachtwoord te veranderen als je denkt dat de veiligheid van je account in gevaar is.