Hvilke LG-smart-TV-er støttes på Disney+?

Disney+ støtter LG TV-er fra 2016 og senere med WebOS 3.0 og opp.

Dessverre støttes ikke LG TV-er som bruker NetCast OS, og nettleseren støttes ikke på noen LG TV-er.

Den beste opplevelsen får du med høyhastighets internettforbindelse.

For å oppleve Disney+ i best mulig kvalitet bør alle komponenter støtte digitalt innhold i høy båndbredde, inkludert HDMI-kabler. Eksterne skjermer bør støtte HDCP 2.2 for 4K Ultra HD- og HDR-innhold. Spør enhetsprodusenten om kapasiteten til din(e) enhet(er).