Hur vet jag om ett program är tillgängligt i 4K Ultra HD?

I appen Disney+ kan du se om dina favoriter har stöd för 4K Ultra HD genom att visa fliken MER INFO vid titeln för den film, det program eller den serie du tänker titta på.
För att se innehåll i 4K Ultra HD eller HDR behöver du en enhet, tv eller skärm med 4K Ultra HD eller HDR och en internetanslutning med hög hastighet (minst 25 Mbit/s rekommenderas).

Det sker automatiskt: Disney+ känner automatiskt av ditt systems funktionalitet och spelar upp innehållet i 4K Ultra HD eller HDR. Kontakta enhetens tillverkare för information om din eller dina specifika enheters funktionalitet.

För en upplevelse av Disney+ av högsta möjliga kvalitet bör samtliga komponenter, inklusive HDMI-kablar, ha stöd för digitalt innehåll som kräver hög bandbredd. För innehåll i 4K Ultra HD och HDR bör externa skärmar ha stöd för HDCP 2.2. Vi rekommenderar också att du uppdaterar enhetens programvara till den senaste tillgängliga versionen.