Kunnen we meerdere afleveringen achter elkaar kijken tijdens een GroupWatch?

Ja, je kunt meerdere afleveringen achter elkaar streamen tijdens een GroupWatch. Zodra een aflevering is afgelopen, kun je de volgende aflevering van de serie bekijken.  Je kunt de GroupWatch op elk moment verlaten met de knop 'GroupWatch verlaten'.

De volgende aflevering wordt niet automatisch afgespeeld.  De host moet de knop 'Volgende aflevering' handmatig selecteren om de volgende aflevering te starten.