Hvordan kan jeg stole på at Disney+-kontoen min er sikker?

Beskyttelse av personvernet ditt og sikkerheten din har topp prioritet for The Walt Disney Company, og vi har innført flere prosesser for å sikre at vi beskytter opplysningene dine.

For å sikre at kontoen din er trygg, er policyen vår å låse kontoen innen fire timer og avslutte alle aktive økter som er tilknyttet abonnementet ditt, hvis vi oppdager mistenkelig innloggingsaktivitet.

Når kontoen din er låst, må du tilbakestille passordet ditt neste gang du vil logge inn. Velg «Tilbakestill passord», så får du en e-post med instruksjoner om hvordan du tilbakestiller passordet ditt. Du må opprette et annet passord enn det du brukte før.

  Loading...