Jeg får «Feilkode 8»

Hvis du ser følgende feil:

Vi har problemer med kombinasjonen av e-postadressen og passordet du oppga. Du kan gjenopprette passordet ditt ved å klikke her. Hvis problemet vedvarer, kan du gå til hjelpesenteret (feilkode 8).

Dette betyr at du har oppgitt en ugyldig e-postadresse eller passord. Sørg for at e-postadressen og passordet ditt er skrevet riktig, og prøv igjen.

Har du glemt brukernavnet eller passordet ditt? Bekreftelses-e-posten fra Disney+-kontoen din inneholder innloggingsdetaljene. Du fikk denne e-posten da du registrerte deg for Disney+. Hvis du ikke lenger har tilgang til denne e-posten, kan du tilbakestille passordet ditt ved å fylle inn e-postadressen din ved innlogging og velge «Glemt passord» på den påfølgende siden.