WandaVision bekijken op Disney+

WandaVision gaat op 15 januari 2021 in première op Disney+. Kies hieronder een optie voor meer informatie:

Waar gaat WandaVision over?

WandaVision van Marvel Studios combineert klassieke televisie en het Marvel Cinematic Universe. In deze serie leiden de twee superwezens Wanda Maximoff (Elizabeth Olsen) en Vision (Paul Bettany) een ideaal burgerlijk leventje wanneer zij beginnen te vermoeden dat alles niet is wat het lijkt. Deze nieuwe serie wordt geregisseerd door Matt Shakman. De hoofdschrijver is Jac Schaeffer.

Wanneer is WandaVision beschikbaar op Disney+?

WandaVision gaat op 15 januari 2021 om 7:01 uur UTC in première op Disney+. Nieuwe afleveringen worden wekelijks op vrijdag om 7:01 uur UTC toegevoegd. Enthousiast? Bekijk de trailer en lees meer informatie over de serie voordat die in première gaat.

Wat heb ik nodig om WandaVision te kijken?

WandaVision wordt exclusief gestreamd op Disney+, dus je hebt een abonnement nodig om te kijken. Nieuw bij Disney+? Lees meer informatie over de dienst en volg deze stappen om je te registreren

Controleer of Disney+ beschikbaar is in jouw land en of je apparaat ondersteund wordt om Disney+ te streamen.

Ik moet me opnieuw abonneren op Disney+ om WandaVision te kijken. Hoe doe ik dat?

1. Ga naar disneyplus.com om je Disney+-abonnement opnieuw te activeren
  2. Voer het e-mailadres van je Disney+-account in
  3. Voer het wachtwoord van je Disney+-account in
  4. Je ziet het volgende bericht: 'Welkom terug. Het lijkt erop dat je geen abonnee bent.' Dit betekent dat Disney+ je account herkent, maar dat je je abonnement opnieuw moet activeren.
  5. Selecteer Abonnement opnieuw starten
  6. Kies het soort abonnement (maandelijks ofjaarlijks)
  7. Voer je betalingsgegevens in (mogelijk hoef je deze niet opnieuw in te voeren als ze nog bewaard zijn)
  8. Selecteer Start met streamen