Jeg får «feilkode 81»

Hvis du ser følgende feil:

Vi har problemer med å tilbakestille passordet ditt. Klikk her for å tilbakestille det. Gå til hjelpesenteret hvis problemet vedvarer (feilkode 81).

Det betyr at vi hadde problemer med å tilbakestille passordet ditt. Sjekk internettforbindelsen og start prosessen med tilbakestilling av passordet på nytt. Sørg for at det nye passordet du har opprettet, oppfyller minstekravet for sikkerhet.