Jeg får «Feilkode 31»

Hvis du ser følgende feil:

Vi beklager, men vi kunne ikke bekrefte posisjonen din. Aktiver posisjonstjenestene og prøv igjen. Gå til hjelpesenteret hvis problemet vedvarer (feilkode 31).

Det betyr at vi har problemer med å verifisere posisjonen din. Hvis du er på en mobilenhet og posisjonstjenester er slått av, må du aktivere dette fra innstillingene i enheten og prøve igjen.

Følg disse instruksjonene for iOS- og Android-mobilenheter:

iPhone/iPad
Følg disse trinnene for å aktivere stedstjenester på en iPhone eller iPad:

1. Åpne innstillingene
  2. Trykk på Personvern
  3. Trykk på Stedstjenester
  4. Slå bryteren På
  5. Scroll ned til Disney+-appen
  6. Velg Ved bruk

Android
Slik aktiverer du posisjonstjenester på Android

1. Trykk på Innstillinger
  2. Trykk på Posisjon
  3. Skyv glidebryteren til På
  4. Trykk på Modus
  5. Velg den modusen du foretrekker
    • Høy nøyaktighet gir den mest nøyaktige posisjonsinformasjonen ved hjelp av GPS, Wi-Fi-nettverk, Bluetooth og mobilnettverk