Saan virhekoodin 72

Jos näet seuraavan virheen:

Käyttäjäprofiiliasi ei löytynyt. Kirjaudu ensin ulos ja kirjaudu sitten uudelleen sisään. Jos ongelma ei poistu, katso lisätietoja Disney+ -ohjekeskuksesta (virhekoodi 72).

Tämä tarkoittaa, että tililläsi esiintyi ongelma. Kirjaudu kokonaan ulos Disney+ -palvelusta. Kirjaudu sitten sisään uudelleen.

Jos sisäänkirjautumisessa on ongelmia, voit katsoa täältä lisää vianetsintävinkkejä.