Jag har problem med att logga in

Ingen fara. Vi kan hjälpa dig. I den här artikeln får du hjälp med att logga in på följande enheter och plattformar:
Webbläsare
Mobilenhet
Apple TV
PlayStation/Xbox
Smart-tv-apparater (Samsung, LG)

Webbläsare
Om du använder en webbläsare följer du de här stegen för att återställa ditt lösenord.

1. I din webbläsare går du till www.disneyplus.com
  2. Välj LOGGA IN (längst upp i högra hörnet
  3. Ange din e-postadress
  4. Ange ditt lösenord
  5. Om du har glömt ditt lösenord följer du de här stegen för att återställa det
  6. Välj LOGGA IN

Mobilenhet (för iOS eller Android)
Om du använder en telefon följer du de här stegen för att återställa ditt lösenord.

1. Öppna appen Disney+ på din mobilenhet
    • Om du inte redan har appen laddar du ner den från App Store eller Google Play
  2. Välj LOGGA IN (längst ner på skärmen)
  3. Ange din e-postadress
  4. Ange ditt lösenord
  5. Om du har glömt ditt lösenord följer du de här stegen för att återställa det.
  6. VÄLJ LOGGA IN

Apple TV

1. Öppna appen Disney+ på din Apple TV.
    • Om du inte har appen kan du ladda ner den från appbutiken för Apple TV
  2. Välj LOGGA IN
  3. Ange din e-postadress
  4. Ange ditt lösenord
  5. Om du har glömt ditt lösenord följer du de här stegen för att återställa det.
  6. Välj LOGGA IN

PlayStation/Xbox

1. Öppna appen Disney+ på din PlayStation eller Xbox.
    • Om du inte har appen kan du ladda ner den från appbutiken för PlayStation
  2. Välj LOGGA IN
  3. Anvisningar för registrering visas på skärmen
  4. Skriv URL:en i webbläsaren på din dator eller mobilenhet
  5. Ange den åttasiffriga koden som visas på din tv-skärm
  6. Ange din e-postadress och ditt lösenord
  7. Din enhet är nu synkroniserad och du kan börja streama!

Smart-tv-apparater (Samsung, LG)

1. Öppna appen Disney+ på din smart-tv.
    • Om du inte har appen kan du ladda ner den från appbutiken för din tv
  2. Välj LOGGA IN
  3. Anvisningar för registrering visas på skärmen
  4. Skriv URL:en i webbläsaren på din dator eller mobilenhet
  5. Ange den åttasiffriga koden som visas på din tv-skärm
  6. Ange din e-postadress och ditt lösenord
  7. Din enhet är nu synkroniserad och du kan börja streama!