Saan virhekoodin 31

Jos näet seuraavan virheen:

Sijaintiasi ei voitu vahvistaa. Ota sijaintipalvelut käyttöön ja yritä uudelleen. Jos ongelma ei poistu, katso lisätietoja Disney+ -ohjekeskuksesta (virhekoodi 31).

Tämä tarkoittaa, että sijaintisi vahvistaminen ei onnistu. Jos käytät mobiililaitetta ja sijaintipalvelut ovat pois päältä, ota ne käyttöön laitteen asetuksista ja yritä uudelleen.

Noudata alla olevia ohjeita iOS- ja Android-mobiililaitteille:

iPhone/iPad
Ota sijaintipalvelut käyttöön iPhonessa tai iPadissa seuraavasti:

1. Avaa Asetukset-sovellus
  2. Valitse Tietosuoja
  3. Valitse Sijaintipalvelut
  4. Vaihda valinnaksi Päällä
  5. Selaa alas Disney+ -sovellukseen
  6. Valitse Sovellusta käytettäessä

Android
Sijaintipalveluiden käyttöön ottaminen Androidissa

1. Valitse Asetukset
  2. Valitse Sijainti
  3. Siirrä osoitin kohtaan Päällä
  4. Napauta kohtaa Tila
  5. Valitse haluamasi tila
    • Suuri tarkkuus tuottaa tarkimmat sijaintitiedot käyttämällä GPS-, WiFi-, Bluetooth- ja matkapuhelinverkkoja sijaintisi määrittämiseen.