Hoe nodig ik mensen uit voor een GroupWatch?

Alleen de host kan vanaf een mobiele apparaat of computer mensen uitnodigen voor de GroupWatch. Volg deze stappen om mensen uit te nodigen:

Mobiel

1. Selecteer het GroupWatch-pictogram Hulu Watch Party icon op de pagina Informatie van de titel om een GroupWatch te starten
  2. Selecteer de knop 'Uitnodigen' in de GroupWatch-ruimte om een uitnodigingslink te ontvangen.
  3. Selecteer op welke manier je de uitnodigingslink wilt delen.

Webbrowser

1. Selecteer het GroupWatch-pictogram Hulu Watch Party icon op de pagina Informatie van de titel om een GroupWatch te starten
  2. Selecteer de knop 'Uitnodigen' in de GroupWatch-ruimte om een uitnodigingslink te ontvangen.
  3. Klik op 'Link kopiëren' om de link te kopiëren en rechtstreeks te delen met familieleden en goede vrienden.