Hvordan administrerer jeg abonnementet mitt gjennom Google, Apple eller andre tredjeparter?

Vi hjelper gjerne våre kunder gjennom Google, Apple og andre tredjeparter. Fakturering administreres imidlertid direkte av disse appbutikkene. Disney+ har ikke mulighet til å foreta endringer i disse abonnementene.

Velg enheten din for å få instruksjoner om hvordan du får tilgang til kontoen din:
iPhone eller iPad
Google Play
Amazon

iPhone eller iPad

1. Gå til innstillingene i enheten din
  2. Klikk på [navnet ditt] øverst, og deretter iTunes og App Store
  3. Trykk på din Apple-ID øverst på skjermen, og så trykker du på Vis Apple-ID når den dukker opp. Det kan være du må logge inn med Apple-ID-en din.
  4. Scroll ned og trykk på Abonnementer
  5. Trykk på Disney+-abonnementet for å administrere det
  6. Bruk alternativene for å administrere Disney+-abonnementet

Google Play

1. Gå til Google Play i en nettleser
  2. Klikk på Mine abonnementer på venstre side
  3. Velg Disney+-abonnementet og deretter Administrer.
  4. Bruk alternativene for å administrere Disney+-abonnementet

Amazon

1. Gå til https://www.amazon.com/appstoresubscriptions i en nettleser.
  2. Logg inn på Amazon-kontoen din.
  3. Finn Disney+-abonnementet ditt og velg Handlinger
  4. Bruk alternativene der til å administrere Disney+-abonnementet ditt