Lasten profiilin käyttäminen

Mikä on Lasten profiili -asetus?

Disney+ -palvelun Lasten profiili -asetus on räätälöity sisältökokemus, johon kuuluu pääasiallisesti TV-7FV-luokiteltuja televisio-ohjelmia ja G-luokiteltuja (Yhdysvalloissa tai vastaava luokitus muualla) teatterielokuvia. Ohjelmat, joissa on ihmisten tai kulttuurien negatiiviseen kuvaamiseen ja/tai huonoon kohteluun liittyvä sisältövaroitus, on suljettu pois. Lisäksi lasten profiileissa automaattinen toisto on asetettu pois päältä, GroupWatch on poistettu käytöstä ja tilinhaltijalla on mahdollisuus ottaa käyttöön Estä poistuminen lapsitilasta -ominaisuus.

 

Mikä on Estä poistuminen lapsitilasta -ominaisuus?

Estä poistuminen lapsitilasta -ominaisuuden tarkoituksena on vaikeuttaa poistumista lasten profiilista lisäämällä poistumishaaste. Ominaisuus voidaan ottaa käyttöön asetuksista löytyvästä uudesta Lapsilukko-valikosta. Tilin vahvistus vaaditaan asetuksen vaihtamiseksi.

 

Mitä nimikkeitä sisältyy lasten profiiliin?

Lasten profiili sisältää valikoitua sisältöä, johon kuuluu pääasiallisesti TV-7FV-luokiteltuja televisio-ohjelmia ja G-luokiteltuja (Yhdysvalloissa tai vastaava luokitus muualla) teatterielokuvia. Ohjelmat, joissa on ihmisten tai kulttuurien negatiiviseen kuvaamiseen ja/tai huonoon kohteluun liittyvä sisältövaroitus, on suljettu pois.

 

Voit valita Lasten profiili -asetuksen mille tahansa Disney+ -tiliisi liitetylle profiilille, lukuun ottamatta päätilin haltijan profiilia.

 

Huom: paikallisten sisältöluokitusten ja kulttuurisen herkkyyden vuoksi tiettyjen ohjelmien saatavuus voi vaihdella alueittain käytettäessä lasten profiilia.

 

Mitä eroa on lasten profiililla ja profiililla, jolle on määritetty sisältöluokitus?

Lasten profiili on räätälöity sisältökokemus, jossa on mukautettu käyttöliittymä ja rajoitettu määrä ominaisuuksia. Profiilit, joille on määritetty tietty sisältöluokitus, sallivat kaiken kyseisen luokituksen sisältävän sisällön katselun. Profiilin sisältöluokitusta korkeammaksi luokiteltua sisältöä ei näytetä, kun käyttäjä selaa tai tekee hakuja Disney+ -sovelluksessa. Kaikki Disney+ -ominaisuudet ovat yhä käytettävissä profiileissa, joille on määritetty sisältöluokitus.

 

Kuinka sisältöluokitukset toimivat Disney+ -palvelussa?

Disney+ tarjoaa mahdollisuuden valita sisältöluokitus kullekin tilin profiilille. Profiiliasetuksia korkeammaksi luokiteltua sisältöä ei näy Disney+ -sovelluksessa. 

 

Profiilin sisältöluokitusta voidaan muuttaa Lapsilukko-valikon kautta (tilin vahvistus vaaditaan).

 

  Loading...