Se WandaVision på Disney+

«WandaVision» har premiere på Disney+ 15. januar 2021. Velg et alternativ nedenfor for å få mer informasjon:

Hva handler «WandaVision» om?

Marvel Studios' «WandaVision» blander klassisk situasjonskomediestil med Marvel-universet når Wanda Maximoff (Elizabeth Olsen) og Vision (Paul Bettany), to vesener med superkrefter som lever et idealisert forstadsliv, begynner å få en mistanke om at alt ikke er som det ser ut til. Den nye serien er regissert av Matt Shakman; Jac Schaeffer er hovedforfatter.

Når blir «WandaVision» tilgjengelig på Disney+?

«WandaVision» har premiere 15. januar 2021 klokken 09.01 CET på Disney+. Nye episoder vises ukentlig på fredager klokken 09.01 CET. Hvis du gleder deg til å se den, kan du se på traileren og få mer informasjon om serien før den starter.

Hva trenger jeg for å se «WandaVision»?

«WandaVision» strømmes bare på Disney+, så du må abonnere for å kunne se den. Hvis du er ny på Disney+, kan du få mer informasjon om tjenesten og følge disse trinnene for å registrere deg.

Finn ut om Disney+ er tilgjengelig i landet ditt og sørg for at du har en støttet enhet å strømme fra.

Jeg må abonnere på nytt på Disney+ for å se WandaVision. Hvordan gjør jeg det?

1. Gå til disneyplus.com for å aktivere Disney+-abonnementet ditt på nytt
  2. Skriv inn e-postadressen som er tilknyttet Disney+-kontoen din
  3. Skriv inn passordet som er tilknyttet Disney+-kontoen din
  4. Du vil se meldingen «Velkommen tilbake! Det ser ut til at du ikke abonnerer.» Det betyr at Disney+ gjenkjenner kontoen din, men du må reaktivere abonnementet.
  5. Velg Reaktiver abonnement
  6. Velg abonnementstype (månedlig eller årlig)
  7. Skriv inn betalingsinformasjon (hvis informasjonen allerede er lagret, behøver du kanskje ikke å skrive den inn på nytt)
  8. Velg Se nå