Hoe voeg ik een bankrekening toe aan mijn PayPal-rekening?

Om een nieuwe bankkaart (Bancontact of Maestro) toe te voegen via de website van PayPal volg je deze stappen:

1. Log in op je PayPal-rekening met je e-mailadres en wachtwoord.
  2. Klik op de Wallet bovenaan de pagina.
  3. Klik op bankrekening koppelen.
  4. Voer je IBAN-gegevens in, deze start in België met BE en vind je op je bankkaart.
  5. Controleer en accepteer de incassomachtiging via de knop bevestigen.
  6. PayPal stort twee kleine bedragen van minder dan € 0,50 binnen 1 tot 2 werkdagen op jouw bankrekening en debiteert deze in één keer. Deze bedragen heb je nodig om je bankrekening definitief te koppelen aan je PayPal-rekening.
  7. Meld je hierna aan op disneyplus.com met je e-mailadres om de betaling af te ronden.

Om een nieuwe bankkaart (Bancontact-kaart of betaalpas met Maestro) toe te voegen via de app van PayPal volg deze stappen:

1. Download de PayPal app.
  2. Log in op je PayPal-rekening met je e-mailadres en wachtwoord.
  3. Tik op het pictogram Instellingen.
  4. Tik op Bankrekeningen en creditcards.
  5. Tik op het plusteken (+) in de rechterbovenhoek en vervolgens op Bankrekening.
  6. Controleer en accepteer de incassomachtiging door op de knop bevestigen te klikken.
  7. PayPal stort twee kleine bedragen (minder dan € 0,50) binnen 1-2 werkdagen en debiteert deze in één keer. Bevestig na ontvangst je bankrekening binnen je PayPal-rekening.
  8. Meld je hierna aan op disneyplus.com met je e-mailadres om de betaling af te ronden.