Hvordan stiller jeg inn språk for lyd og undertekster?

Du kan stille inn (og endre) språket for lyd og undertekster når som helst. Følg disse trinnene for å gjøre dette:

1. Velg lyd- og undertekstinnstillinger mens du ser på en video. (De er øverst til høyre på skjermen din.)
    • Husk at du må gjøre dette mens du ser på innholdet
  2. Velg det språket du ønsker
    • Etter at du har foretatt valget, vil skjermen lukkes automatisk på de fleste enheter.
    • Hvis du bruker en nettleser, må du velge Tilbake-pilen

Språkinnstillingene du har valgt, vil bli lagret for denne profilen.

De tilgjengelige språkalternativene for lyd og undertekster kan variere fra tittel til tittel; og det kan være at undertekster og dubbing ikke tilbys på lokale språk i alle land der Disney+ blir tilgjengelig.

Merk: Disse instruksjonene gjelder alle nettlesere, mobilenheter, spillkonsoller, smart-TV-er og strømmeenheter