Hur fungerar Social Sharing-funktionen och vilka kan jag dela innehåll med?

Social sharing är en funktion som du kan använda för att dela innehåll på Disney+ med nära vänner och familj via dina egna kanaler för meddelanden (t.ex. via e-post eller SMS).

Med dela-knappen kommer du kunna skapa ett meddelande med länken till innehållet, välja mottagare och skicka meddelandet. På mobila enheter finns dela-knappen på detaljskärmen. Disney+ kommer inte att ges tillgång till mottagarens kontaktinformation. Du kan dela innehåll med nära vänner och familj som inte abonnerar på Disney+ men de kommer att behöva registrera sig som abonnenter på Disney+ innan de kan titta på innehåll på plattformen. Om du delar innehåll med några nära vänner och familj som inte är abonnenter på Disney+ så kommer de bli ombedda att registrera sig som abonnenter via webben på disneyplus.com eller via Disney+ applikationen

  Loading...