Hvor er Min liste?

Ser du på Disney+ på spillkonsollen din? Følg disse trinnene for å finne Min liste:

1. Åpne Disney+-appen
  2. Velg MIN LISTE
    • På TV-baserte enheter er den på sidestolpen.
    • På mobilenheter velger du profilbildet ditt nederst til høyre.
    • I nettlesere finner du den i navigasjonsfeltet øverst på skjermen.
  3. Velg filmen eller serien du vil se

Få instruksjoner om hvordan du legger til filmer eller serier i Min liste eller sletter dem.. Min liste er en flott måte å lagre filmene eller seriene du vil se på – og du kan opprette en unik Min liste for hver Disney+-kontoprofil.

Du kan lett legge til og fjerne titler, og Min liste vil alltid være oppdatert på tvers av alle enhetene dine.

Du kan se Min liste ved å velge MIN LISTE, som du vanligvis finner øverst på Disney+-startsiden.

Hvis du vil legge til et nytt element i Min liste, går du til DETALJER i tittelen og velger «+»-ikonet til høyre for Spill av-knappen. Knappen blir til et hakemerke for å bekrefte at den er lagt til. Hvis du vil fjerne et element, velger du hakemerket igjen, det blir fjernet og går tilbake til et «+»-ikon.

Hvis du vil ha mer spesifikke instruksjoner, kan du velge enheten eller plattformen din her:

Nettleser
Mobilenhet
Apple TV
PlayStation / Xbox

Nettleser

Ser du på Disney+ på en nettleser (som Safari eller Chrome)? Følg disse trinnene for å finne Min liste:

1. Gå til www.disneyplus.com
  2. Velg LOGG INN
  3. Velg MIN LISTE (øverst på siden)
  4. Velg filmen eller serien du vil se

Mobilenhet

Ser du på Disney+ på en iOS- eller Android-telefon? Følg disse trinnene for å finne Min liste:

1. Åpne Disney+-appen
  2. Trykk på profilbildet ditt (nederst på skjermen)
  3. Trykk på MIN LISTE
  4. Trykk på filmen eller serien du vil se

Apple TV

Ser du på Disney+ på Apple TV? Følg disse trinnene for å finne Min liste:

1. Åpne Disney+-appen
  2. Velg MIN LISTE (Den skal være synlig på venstre side av skjermen når du har utvidet navigasjonsskuffen på siden.)
  3. Velg filmen eller serien du vil se

PlayStation  / Xbox

1. Åpne Disney+-appen på en tilkoblet enhet.
  2. Velg Min liste fra navigasjonsfeltet på venstre side.
  3. Alle filmene og seriene du har lagt til i Min liste, vises her. Klikk på filmen eller serien du vil se