Een film of programma verwijderen uit Mijn lijst

Internetbrowser
Mobiel Apparaat
Apple TV
PlayStation /Xbox

Internetbrowser

1. Ga via je Internetbrowser naar www.disneyplus.com.
  2. Klik op Mijn lijst in de bovenste navigatiebalk.
  3. Selecteer de film die of het programma dat je uit je Mijn lijst wilt verwijderen.
  4. Klik op het vinkje om het item te verwijderen.

Mobiel apparaat

1. Open de Disney+ app op je mobiele apparaat.
  2. Selecteer het profielicoontje  in de onderste navigatiebalk.
  3. Selecteer Mijn lijst.
  4. Selecteer de film die of het programma dat je uit je Mijn lijst wilt verwijderen.
  5. Klik op het vinkje om het item te verwijderen.

Apple TV

1. Open de Disney+ app op je Apple TV.
  2. Selecteer Mijn lijst in de linker navigatiebalk.
  3. Selecteer de film die of het programma dat je uit Mijn lijst wilt verwijderen.
  4. Klik op het selectievakje om het vinkje te verwijderen.

PlayStation

1. Open de Disney+ app op je PlayStation 4 of Xbox One.
  2. Selecteer Mijn lijst in de linker navigatiebalk.
  3. Selecteer de film die of het programma dat je uit Mijn lijst wilt verwijderen.
  4. Klik op het selectievakje om het vinkje te verwijderen.