Ik heb me geregistreerd voor Disney+ en kan nu niet meer inloggen op mijn account voor een ander product of dienst van Disney.

The Walt Disney Company gebruikt één gebruikersregistratiesysteem voor alle digitale producten en diensten. Zo kunnen we onze klanten een simpele, veilige en persoonlijke ervaring bieden.

Je registratiegegevens zijn hetzelfde voor alle diensten die gebruikmaken van je Disney-registratieprofiel.

Als je je hebt geregistreerd voor Disney+ met een e-mailadres dat gekoppeld is aan een bestaand Disney-account, maar een nieuw wachtwoord hebt aangemaakt voor Disney+, dan wordt dat je nieuwe wachtwoord om in te loggen bij andere Disney-services.

Als je je wachtwoord voor een dienst van Disney wijzigt, wordt dit ook gewijzigd voor alle andere producten en diensten van Disney waarvoor je moet inloggen met je Disney-account.