Hvordan kan jeg løse problemer med videoafspilning?

Hvis du har problemer med afspilning af video, vil vi gerne hjælpe. Denne artikel beskriver et par fejlfindingsmetoder, der kan hjælpe, hvis du oplever noget af det følgende, når du streamer Disney+:

Her er otte ting, du kan gøre for at få et bedre billede.

1. Genstart Disney+ appen
Luk Disney+ helt ned (og alle andre apps eller programmer, der kører i baggrunden på din streamingenhed). Prøv derefter at starte Disney+ igen.

2. Sluk for din enhed
Sluk for din enhed (og eventuelt modem og router). Tænd derefter din enhed igen, og åbn Disney+ appen.

3. Kontrollér din internetforbindelse
Foretag en hastighedstest på din enhed, og sammenlig resultaterne med vores anbefalede internethastigheder.

4. Test andre apps på din enhed
Hvis du bemærker lignende problemer med andre apps, kan det skyldes en dårlig forbindelse. Kontakt din internetudbyder for at få mere at vide om, hvordan du kan forbedre din forbindelse.

5. Opdater operativsystemet på din enhed
Sørg for, at du har det nyeste operativsystem på din enhed eller platform. Gå til siden med indstillinger for din enhed for at se efter opdateringer.

6. Ryd de cachelagrede data på din enhed
Du kan rydde cachelagrede data gennem din enheds indstillingsmenu. Denne handling fjerner midlertidige filer for at frigøre processorkapacitet.

7. Afinstaller og geninstaller Disney+
På nogle enheder kan du prøve at afinstallere og geninstallere Disney+ appen for at sikre, at du har den nyeste version. Når du har bekræftet, at du har den nyeste version af Disney+, skal du nulstille alle dine forbindelser.

8. Kontroller alle komponenter
For at kunne nyde oplevelsen med Disney+ i den højeste kvalitet skal alle komponenter understøtte digitalt indhold med høj båndbredde, inklusive HDMI-kabler. Ved indhold i 4K Ultra HD og HDR skal eksterne skærme understøtte HDCP 2.2.

Bemærk: Ældre lyd- og billedkomponenter kan påvirke kvaliteten eller muligvis helt forhindre afspilning.

Har du brug for mere hjælp? Hvis du har prøvet disse ting og stadig har problemer med afspilning, skal du kontakte Disney+ kundeservice. Du kan kontakte os via chat, telefon eller sociale medier.