Kuinka voin poistaa tai asentaa uudelleen Disney+ -sovelluksen?

Disney+ -sovelluksen poisto ja uudelleen asennus on helppoa. Kannattaa varmistaa, että laitteessasi on sovelluksen uusin versio.

Olemme luoneet vaihe vaiheelta -ohjeet seuraaville laitteille ja alustoille:
Android
Android TV
Apple TV
Chromecast (Android)
Chromecast (iOS)
Fire TV
iPhone ja iPad
LG TV
PlayStation
Xbox

Android (matkapuhelin)

1. Valitse Asetukset > Sovellukset > Hallinnoi sovelluksia > Kaikki > Disney+ ja paina Poista
  2. Sammuta laite kokonaan ja kytke se sitten päälle uudelleen
  3. Siirry Google Play Storeen ja etsi Disney+ -sovellus
  4. Asenna Disney+ -sovellus uudelleen Google Play Storesta
  5. Kirjaudu sisään nykyisellä käyttäjätunnuksellasi ja salasanallasi
  6. Jos et muista käyttäjätunnustasi tai salasanaasi, löydät täältä ohjeet niiden palauttamiseksi/vaihtamiseksi

Android TV

Televisiosi asetuksissa:

1. Selaa Android TV:n aloitusnäytössä kohtaan Asetukset
  2. Valitse Laite-kohdan alta Sovellukset
  3. Valitse Ladatut sovellukset -kohdan alta sovellus, jonka haluat poistaa
  4. Valitse Poista

Play Storessa:

1. Avaa Play Store Android TV -laitteessasi
  2. Etsi Disney+ -sovellus
  3. Valitse Poista

Vinkki: Jos et halua sovelluksen näkyvän Android TV:n aloitusnäytön ylärivillä, poista käytöstä kyseisen sovelluksen ilmoitukset. Valitse Asetukset > Sovellukset. Valitse sitten kyseinen sovellus > Ilmoitukset > Pois (päältä).

Apple TV (4. sukupolvi tai uudempi)

1. Korosta kotivalikossa Disney+ -sovellus > napsauta ja pidä pitkään painettuna Touch-pintaa, kunnes sovelluskuvake alkaa väristä osoittaen, että sovellus on valittu
  2. Valitse nyt Toista/Tauko-painike Apple TV:n kaukosäätimestä > korosta Poista-vaihtoehto ja napsauta Touch-pintaa poistaaksesi sovelluksen
  3. Siirry Apple App Storeen ja asenna Disney+ -sovellus uudelleen
  4. Kirjaudu sisään nykyisellä käyttäjätunnuksellasi ja salasanallasi
  5. Jos et muista käyttäjätunnustasi tai salasanaasi, löydät täältä ohjeet niiden palauttamiseksi/vaihtamiseksi

Chromecast (Android)

1. Valitse Asetukset > Sovellukset > Hallinnoi sovelluksia > Kaikki > poista sekä Disney+ että Google Home -sovellukset
  2. Sammuta laite kokonaan ja kytke se sitten päälle uudelleen
  3. Asenna sovellukset uudelleen Google Play -kaupasta
  4. Kirjaudu sisään nykyisellä käyttäjätunnuksellasi ja salasanallasi
  5. Jos et muista käyttäjätunnustasi tai salasanaasi,löydät täältä ohjeet niiden palauttamiseksi/vaihtamiseksi

Chromecast (iOS)

1. Paina ja pidä pitkään painettuna Disney+ tai Google Home-sovellusta, kunnes sovelluskuvake alkaa väristä osoittaen, että sovellus on valittu >
  2. Poista Disney+ -sovellus napauttamalla kuvakkeen yläkulmassa olevaa rastia (X).
  3. Sammuta laite kokonaan ja kytke se sitten päälle uudelleen
  4. Siirry Apple App Storeen ja asenna Disney+ -sovellus uudelleen
  5. Kirjaudu sisään nykyisellä käyttäjätunnuksellasi ja salasanallasi
  6. Jos et muista käyttäjätunnustasi tai salasanaasi, löydät täältä ohjeet niiden palauttamiseksi/vaihtamiseksi

Fire TV ja Fire TV Stick

1. Valitse päävalikon sivupalkista Asetukset > Sovellukset > Disney+ > Poista
  2. Sammuta laite kokonaan ja kytke se sitten päälle uudelleen
  3. Kun olet valmis, lataa sovellus uudelleen siirtymällä Hakuun > kirjoita "Disney+" > valitse Disney+ -sovellus > Lataa
  4. Kirjaudu sisään nykyisellä käyttäjätunnuksellasi ja salasanallasi
  5. Jos et muista käyttäjätunnustasi tai salasanaasi, löydät täältä ohjeet niiden palauttamiseksi/vaihtamiseksi

iPhone ja iPad

1. Napauta ja pidä pitkään painettuna Disney+ -sovellusta aloitusnäytöllä, kunnes sovelluskuvake alkaa väristä osoittaen, että sovellus on valittu.
  2. Napauta sovellusta uudelleen ja paina Poista
  3. Sammuta laite kokonaan ja kytke se sitten päälle uudelleen
  4. Siirry Apple App Storeen ja asenna Disney+ -sovellus uudelleen

Lataa uudelleen napsauttamalla pilvikuvaketta. Kun lataus on valmis, napauta Avaa avataksesi Disney+ -sovelluksen uudelleen

1. Kirjaudu sisään nykyisellä käyttäjätunnuksellasi ja salasanallasi
  2. Jos et muista käyttäjätunnustasi tai salasanaasi, löydät täältä ohjeet niiden palauttamiseksi/vaihtamiseksi

LG TV
Huom: mahdollisuutta poistaa sovelluksia tai asentaa ne uudelleen ei ehkä ole saatavilla tietyissä LG-malleissa.

1. Paina kaukosäätimen Koti/Smart-painiketta saadaksesi esiin päävalikon ja valitse oikeasta alakulmasta Lisää sovelluksia
  2. Vie osoitin Disney+ -sovelluksen päälle ja napsauta sen yläpuolella olevaa ylöspäin osoittavaa nuolta
  3. Sovellus liikkuu vapaasti, ja rasti (X) tulee näkyviin. Napsauta rastia. Vahvista poisto napsauttamalla OK.
  4. Asenna sovellus uudelleen avaamalla LG Content Store Lisää sovelluksia -valikosta. Valitse Premium > Disney+ > valitse Asenna
  5. Kirjaudu sisään nykyisellä käyttäjätunnuksellasi ja salasanallasi
  6. Jos et muista käyttäjätunnustasi tai salasanaasi, löydät täältä ohjeet niiden palauttamiseksi/vaihtamiseksi

PlayStation

1. Korosta sovellus, paina kolmionäppäintä ja valitse Poista
  2. Sammuta laite kokonaan ja kytke se sitten päälle uudelleen
  3. Korosta sovellus, paina kolmionäppäintä ja valitse Poista
  4. Sammuta laite kokonaan ja kytke se sitten päälle uudelleen
  5. Lataa sovellus uudelleen PlayStation Storesta
  6. Kirjaudu sisään nykyisellä käyttäjätunnuksellasi ja salasanallasi
  7. Jos et muista käyttäjätunnustasi tai salasanaasi, löydät täältä ohjeet niiden palauttamiseksi/vaihtamiseksi

Xbox

1. Korosta päävalikossa Disney+ -sovellus > paina ohjaimen Valikko-painiketta > valitse Hallinnoi sovellusta > Sisäinen > Poista
  2. Sammuta laite kokonaan ja kytke se sitten päälle uudelleen
  3. Asenna sovellus uudelleen siirtymällä Store-osioon ja etsi Disney+ -sovellus
  4. Kirjaudu sisään nykyisellä käyttäjätunnuksellasi ja salasanallasi
  5. Jos et muista käyttäjätunnustasi tai salasanaasi, löydät täältä ohjeet niiden palauttamiseksi/vaihtamiseksi