Hoe verwijder ik mijn Disney-account?

The Walt Disney Company gebruikt één gezamenlijk gebruikersregistratiesysteem, wat betekent dat je één Disney-account hebt (gekoppeld aan één e-mailadres) voor alle digitale producten en diensten van Disney. Je kunt er hier meer over lezen.

Als je je Disney-account verwijdert, heb je geen toegang meer tot actieve abonnementen, inclusief Disney+.  Zorg ervoor dat je alle actieve abonnementen opzegt voordat je je Disney-account verwijdert om te voorkomen dat er kosten in rekening worden gebracht.

Opmerking: zie deze FAQ over het opzeggen van alleen je Disney+-abonnement.

Als je onbedoeld een account hebt aangemaakt of als je je account wilt verwijderen en geen actief abonnement hebt, volg dan de aanwijzingen op deze pagina.

  Loading...