Mijn lijst gebruiken

Je kunt Mijn lijst op elk moment bekijken door in de primaire navigatiebalk op Mijn lijst te klikken.

Internetbrowser
Mobiel Apparaat
Apple TV
Playstation 4/Xbox One

Internetbrowser

1. Ga via je Internetbrowser naar www.disneyplus.com en meld je aan.
  2. Klik op Mijn lijst in de bovenste navigatiebalk.
  3. Alle films en programma's die je aan je kijklijst hebt toegevoegd, worden hier weergegeven. Klik op de film of op het programma waar je naar wilt kijken.

Mobiel apparaat

1. Open de Disney+ app op een mobiel apparaat.
  2. Selecteer your profile icon in de onderste navigatiebalk.
  3. Selecteer Mijn lijst.
  4. Alle films en programma's die je aan je kijklijst hebt toegevoegd, worden hier weergegeven. Klik op de film of op het programma waar je naar wilt kijken.

Apple TV

1. Open de Disney+ app op een apparaat met internetverbinding.
  2. Selecteer Mijn lijst in de linker navigatiebalk.
  3. Alle films en programma's die je aan je kijklijst hebt toegevoegd, worden hier weergegeven. Klik op de film of op het programma waar je naar wilt kijken.

PlayStation 4/Xbox One

1. Open de Disney+ app op een apparaat met internetverbinding.
  2. Selecteer Mijn lijst in de linker navigatiebalk.
  3. Alle films en programma's die je aan je kijklijst hebt toegevoegd, worden hier weergegeven. Klik op de film of op het programma waar je naar wilt kijken.