Jeg får «Feilkode 87»

Hvis du ser følgende feil:

Vi beklager, men vi finner ikke brukerprofilen din. Prøv å logge ut og så inn igjen. Gå til hjelpesenteret hvis problemet vedvarer (feilkode 87).

Det betyr at vi hadde problemer med å finne brukerprofilen din da du logget inn. Dette kan være en intern feil i Disney+, eller at profilen er blitt slettet.

Logg helt ut av Disney+ og prøv å logge inn igjen.

Har du glemt brukernavnet eller passordet ditt? Bekreftelses-e-posten for kontoen din inneholder innloggingsdetaljene. (Du fikk denne e-posten da du registrerte deg for Disney+.)

Les vanlige spørsmål om tilbakestilling av passord

Hvis problemet ikke blir løst ved at du logger inn igjen, kan du kontakte Disney+ kundeservice.

Eller, hvis du ser denne feilen:

Vi beklager, vi finner ikke kontoen med passordet du oppga. Opprett et nytt passord. Gå til hjelpesenteret hvis problemet vedvarer (feilkode 87).

Det betyr at passordet du opprettet, ikke stemmer overens med informasjonen vi har, eller at det ikke oppfyller passordkriteriene våre.

Passordkriterier
Disney+-passordet ditt må:

Merk: Disney+ skiller mellom store og små bokstaver i passord