Kan jeg bruke PlayStation til å se på Disney+?

Disney+ støtter følgende PlayStation-modeller:

For å få best mulig opplevelse anbefaler vi en høyhastighets Internett-tilkobling. (Se denne artikkelen for å få flere detaljer om de anbefalte Internett-hastighetene for Disney+.)

Alle komponentene må støtte digitalt innhold i høy båndbredde, inkludert HDMI-kabler, for at Disney+ skal kunne oppleves i best mulig kvalitet.

Eksterne skjermer bør støtte HDCP 2.2 for 4K Ultra HD- og HDR-innhold.