Kan jeg bruke Xbox til å se på Disney+?

Ja, det kan du, Disney+ støtter følgende Xbox-konsoller:

For å få best mulig opplevelse anbefaler vi en høyhastighets Internett-tilkobling. (Se denne artikkelen for å få flere detaljer om de anbefalte Internett-hastighetene for Disney+.)

For å oppleve Disney+ i best mulig kvalitet bør alle komponentene støtte digitalt innhold i høy båndbredde, inkludert HDMI-kabler. For 4K Ultra HD- og HDR-innhold bør eksterne skjermer støtte HDCP 2.2.