Welke Samsung smart-tv's worden ondersteund door Disney+?

Disney+ ondersteunt Samsung-tv's uit 2016 of later (met ondersteuning voor video in HD) die gebruikmaken van het besturingssysteem Tizen. Helaas ondersteunt Disney+ geen Samsung-tv's met het besturingssysteem Orsay of de ingebouwde webbrowser.

Voor de beste ervaring adviseren we een snelle internetverbinding en de meest recente versie van het besturingssysteem van de smart-tv.
Voor de beste Disney+-ervaring moeten alle onderdelen, waaronder HDMI-kabels, digitale inhoud met een hoge bandbreedte ondersteunen. Neem contact op met de fabrikant van het apparaat om erachter te komen welke mogelijkheden jouw apparaat biedt.