Hvilke titler er inkludert i barneprofilen?

Barneprofilen omfatter spesielt kuratert innhold som hovedsakelig er hentet fra TV-titler med klassifisering TV-7FV og filmer laget for kino med klassifisering G i USA eller tilsvarende klassifiseringer andre steder. Titler med innholdsadvarsler relatert til negative fremstillinger og/eller uakseptabel behandling av personer eller kulturer er ekskludert.

Du kan velge barneprofilinnstillingen for en hvilken som helst profil som er tilknyttet Disney+-kontoen din, unntatt for kontoinnehaverens profil.

Merk: På grunn av lokale klassifiseringer og kulturell sensitivitet kan det variere hvilke titler som er tilgjengelige når du bruker barneprofil i forskjellige regioner.