Støtter Disney+ Dolby Vision?

Ja, Disney+ tilbyr et stadig større bibliotek med innhold som støtter Dolby Vision-standarden. Du kan se hvilke videoformater som er støttet av filmen eller serien du vil se på, ved å velge DETALJER. Du finner DETALJER-fanen på titteloversikten for hver film eller serie.

Slik ser du på innhold med Dolby Vision
Du trenger en enhet, TV eller skjerm som er kompatibel med Dolby Vision samt en høyhastighets Internett-forbindelse. (Vi anbefaler en nedlastingshastighet på minst 25 Mbps for å se på Dolby Vision-innhold.) Disney+ vil registrere kapasiteten til systemet ditt og spille av innholdet i Dolby Vision hvis det er tilgjengelig.

Alle komponentene må støtte digitalt innhold i høy båndbredde, inkludert HDMI-kabler, for at Disney+ skal kunne oppleves i best mulig kvalitet.

Eksterne skjermer bør støtte HDCP 2.2 for 4K Ultra HD- og HDR-innhold.

Merk: Eldre lyd- og videokomponenter kan påvirke kvaliteten eller forhindre avspilling helt. Rådfør deg med enhetsprodusenten om kapasiteten på din(e) enhet(er).