Disney+ -palvelun Star

Star on The Walt Disney Companyn uusi yleinen viihdesisältöbrändi, joka on saatavilla tietyillä kansainvälisillä markkinoilla, mukaan lukien Eurooppa, Kanada, Australia, Uusi-Seelanti ja Singapore. Näiden markkinoiden tilaajille Star-sisältö sisältyy Disney+ -tilaukseen ilman lisämaksua.

Jos haluat lisätietoja Disney+ -palvelun Star-brändistä, valitse sopiva alla olevista kysymyksistä:

Mitä Star sisältää?
Star on kotipaikka tuhansille tunneille tv-ohjelmia ja elokuvia The Walt Disney Companyn luovilta studioilta, mukaan lukien seuraavilta:

Lisäksi Star tarjoaa paikallisia ohjelmia alueilta, joilla se on saatavilla.

TAKAISIN ALKUUN

Kuinka voin käyttää Star-sisältöä Disney+ -palvelussa?
Voit nähdä kaiken Starin laadukkaan sisällön valitsemalla Disney+ -sovelluksen aloitusnäytöltä Star-kuvakkeen. Jos etsit tiettyä ohjelmaa, jonka uskot Starin tarjoavan, voit myös hakea sitä nimellä. Huomaa kuitenkin, että ohjelmat, joilla on profiilisi sisältöluokitusta korkeampi luokitus, eivät näy tuloksissa.

TAKAISIN ALKUUN

Voinko rajoittaa muiden profiilien Star-sisältöä?
Suurta osaa Starin sisältämästä sisällöstä pidetään "aikuisille sopivana", eikä se siten välttämättä sovi kaikenikäisille katsojille. Paras tapa varmistaa, että muut eivät pääse katsomaan tiettyä sisältöä, on määrittää heille omat profiilit. Voit joko luoda lasten profiilin tai asettaa sisältöluokituksen matalammaksi kuin 14+. Lue lisää muista lapsilukkoasetuksista, jotka auttavat pitämään Disney+ -sisällön kaikille sopivana.

TAKAISIN ALKUUN

Tuleeko Star olemaan saatavilla muissa maissa?
Star on tällä hetkellä saatavilla tietyillä kansainvälisillä markkinoilla, mutta sen saatavuutta on tarkoitus laajentaa Etelä-Koreaan, Japaniin ja Hongkongiin myöhemmin vuonna 2021.

TAKAISIN ALKUUN