Hoe verwijder ik een film, programma of serie van Mijn lijst?

Het is gemakkelijk om een film, programma of serie uit je lijst te verwijderen. Selecteer je apparaat of platform uit de volgende lijst voor meer specifieke instructies:

Webbrowser
Mobiel apparaat
Apple TV
PlayStation
Xbox

Webbrowser

Kijk je Disney+ in een webbrowser (zoals Safari of Chrome)? Volg deze stappen om een film van je lijst te verwijderen:

1. Ga naar www.disneyplus.com
  2. Selecteer INLOGGEN
  3. Selecteer MIJN LIJST (bovenaan de pagina)
  4. Selecteer de film, het programma of de serie die je wilt verwijderen
  5. Selecteer het vinkje (naast het Afspeelpictogram)

Mobiel apparaat

Kijk je Disney+ op je iOS-telefoon? Volg deze stappen om een film van je lijst te verwijderen:

1. Open de Disney+-app
  2. Tik op je profielpictogram (dit vind je onderaan het scherm)
  3. Tik op MIJN LIJST
  4. Tik op de film, het programma of de serie die je wilt verwijderen
  5. Tik op INFORMATIE
  6. Tik op het pictogram met het vinkje
  7. Het pictogram verandert nu in een pictogram Toevoegen (dit betekent dat de titel niet meer in je lijst staat)

Apple TV

1. Kijk je Disney+ op Apple TV? Volg deze stappen om je lijst te vinden:
  2. Open de Disney+-app
  3. Selecteer MIJN LIJST (dit moet aan de linkerkant van je scherm te zien zijn)
  4. Selecteer de film, het programma of de serie die je wilt verwijderen
  5. Selecteer het vinkje

PlayStation

1. Kijk je Disney+ op de PS? Volg deze stappen om je lijst te vinden:
  2. Open de Disney+-app
  3. Selecteer MIJN LIJST (linksboven in je scherm)
  4. Selecteer de film, het programma of de serie die je wilt verwijderen
  5. Klik op het vinkje

Xbox

1. Kijk je Disney+ op de Xbox?
  2. Open de Disney+-app
  3. Selecteer MIJN LIJST (linksboven in je scherm)
  4. Selecteer de film, het programma of de serie die je wilt verwijderen
  5. Klik op het vinkje