Saan virhekoodin 38

Jos näet seuraavan virheen:

Valitettavasti pyytämääsi videota ei voida synkronoida aika-asetustesi kanssa. Tarkista vielä kerran kellosi aika-asetukset ja yritä uudelleen. Jos ongelma ei poistu, katso lisätietoja Disney+ -ohjekeskuksesta (virhekoodi 38).

Tämä tarkoittaa, että videon toistamisessa esiintyy ongelmia järjestelmän aika-asetusten takia. Varmista, että laitteen sisäiset kelloasetukset ovat oikein ja että ne vastaavat aikavyöhykkeesi todellista aikaa. Kokeile sitten uudelleen videon toistamista.