Hvordan sletter jeg en film eller serie fra Min liste?

Det er enkelt å slette en film eller serie fra Min liste. Hvis du vil ha mer spesifikke instruksjoner, kan du velge enheten eller plattformen din her:

Nettleser
Mobilenhet
Apple TV
PlayStation
Xbox

Nettlese

Ser du på Disney+ på en nettleser (som Safari eller Chrome)? Følg disse trinnene for å slette en film fra Min liste:

1. Gå til www.disneyplus.com
  2. Velg LOGG INN
  3. Velg MIN LISTE (øverst på siden)
  4. Velg filmen eller serien du vil slette
  5. Velg hakemerket (ved siden av Spill av-ikonet)

Mobilenhet

1. Ser du på Disney+ på en iOS- eller Android-telefon? Følg disse trinnene for å slette en film fra Min liste:Åpne Disney+-appen
  2. Trykk på profilbildet ditt (nederst på skjermen)
  3. Trykk på MIN LISTE
  4. Trykk på filmen eller serien du vil slette
  5. Trykk på DETALJER
  6. Trykk på hakemerket
    • Det vil bli til et Legg til-ikon. (Det betyr at tittelen ikke lenger er på Min liste.)

Apple TV

1. Ser du på Disney+ på Apple TV? Følg disse trinnene for å finne Min liste:Åpne Disney+-appen
  2. Velg MIN LISTE (Den skal være synlig på venstre side av skjermen.)
  3. Velg filmen eller serien du vil slette
  4. Velg hakemerket

PlayStation

Ser du på Disney+ på PS? Følg disse trinnene for å finne Min liste:

1. Åpne Disney+-appen
  2. Velg MIN LISTE (øverst til venstre på skjermen)
  3. Velg filmen eller serien du vil slette
  4. Klikk på hakemerket

Xbox

Ser du på Disney+ på Xbox?

1. Åpne Disney+-appen
  2. Velg MIN LISTE (øverst til venstre på skjermen)
  3. Velg filmen eller serien du vil slette
  4. Klikk på hakemerket