Hvordan avslutter jeg abonnementet på Disney+?

Vi er lei for at du forlater oss. Først og fremst vil vi fremheve at disse vanlige spørsmålene dreier seg om avslutning av abonnementet ditt på Disney+ – ikke Disney-kontoen du bruker til andre produkter og opplevelser fra The Walt Disney Company.

Merk: Les mer om avslutning av Disney-konto her.

Hvis du registrerte deg på Disney+, kan du følge trinnene nedenfor for avslutte abonnementet ditt:

1. Gå til www.disneyplus.com og logg inn
  2. Velg profilen din
  3. Velg Konto
  4. Velg abonnementet ditt
  5. Velg Avslutt abonnement
  6. Velg Fullfør avslutning for å bekrefte

Takk: Hvis du er en månedsabonnent, kan du fortsette å se på Disney+ til den nåværende faktureringssyklusen er avsluttet. Hvis du er en årsabonnent, kan du sjekke abonnementsavtalen. Du finner mer informasjon om avslutning der.

Hvis du abonnerte på Disney+ gjennom Apple- eller Android-appen, må du avslutte det direkte med disse leverandørene. Følg lenkene nedenfor for videre instruksjoner:
Avslutt Disney+ i iTunes Store
Avslutt Disney+ i Google Play-butikken

Noen tilleggsmerknader

Viktig: Vær oppmerksom på at sletting av Disney-kontoen ikke vil avslutte Disney+-abonnementet.