Hoe test ik mijn internetverbinding?

Als je problemen hebt met het kijken naar Disney+, raden we aan een snelheidstest te doen en de resultaten te vergelijken met onze aanbevelingen. Als de resultaten tekortschieten, probeer dan power-cycling en andere stappen om je verbinding te verbeteren of neem contact op met je internetprovider (ISP) voor meer informatie.

Voor stappen over het uitvoeren van een snelheidstest ,selecteer hieronder eerst je type apparaat:

Als je apparaat geen ingebouwde snelheidstest-app of internetbrowser heeft, kun je een snelheidstest uitvoeren op een computer of mobiel apparaat terwijl je dicht bij je tv bent.

Computer en mobiele apparaten

1. Open de webbrowser
  2. Ga naar speedof.me
  3. Selecteer Test starten
  4. Vergelijk de resultaten met onze aanbevelingen

Apparaten aangesloten op de tv

1. Ga naar de ingebouwde snelheidstest-app
  2. Open de app en voer een test uit
  3. Vergelijk de resultaten met onze aanbevelingen

Gameconsoles

Smart-tv’s