Wat is de audiokwaliteit op Disney+?

Alle releases op Disney+ worden geleverd in digitale stereo audio, maar daarnaast is er een groeiend aantal titels op Disney+ met 5.1 surround sound en Dolby Atmos. Ondersteunde audioformaten voor een bepaalde titel zijn te vinden in de DETAILS onder elke titel. Disney+ zal automatisch de hoogste kwaliteit audio gebruiken die jouw systeem kan ondersteunen.

Voor 5.1 surround sound of Dolby Atmos heb je een audiosysteem nodig dat compatibel is met Dolby Digital Plus (voor 5.1) en/of Dolby Atmos.

Om optimaal van Disney+ te kunnen genieten, moeten alle componenten, inclusief HDMI-kabels, digitale content met hoge bandbreedte ondersteunen. Externe displays moeten HDCP 2.2 ondersteunen voor 4K Ultra HD- en HDR-content. Oudere audio- en videocomponenten kunnen een impact hebben op de kwaliteit of helemaal niet werken.

Raadpleeg de fabrikant voor de mogelijkheden van jouw specifieke apparaat