Jeg får «Feilkode 34»

Hvis du ser følgende feil:

Vi beklager, men du har nådd det maksimale antallet profiler for kontoen din. Hvis du vil opprette en ny profil, må du først fjerne en eldre eksisterende profil (feilkode 34).

Dette betyr at du ikke kan opprette flere profiler. Du har nådd syv profiler til sammen, som er det høyeste antallet som er tillatt.

Hvis du vil opprette en ny profil, må du slette en eksisterende profil først.

Slik sletter du en profil:

1. Når du er logget inn, går du til profilen din
    • på en tilkoblet TV
      • utvid navigasjonsfelthyllen
    • på en mobilenhet
      • er den nederst til høyre
    • i en nettleser (på en stasjonær eller bærbar datamaskin)
      • er den øverst til høyre
  2. Velg Rediger profil(er)
  3. Hvis du har flere profiler, velger du den du vil slette
  4. Velg Slett profil (nederst på skjermen).

Merk: Profilen til hovedkontoinnehaveren kan ikke slettes.