Jeg har problemer med å logge inn fordi Disney+ sier at passordet mitt er feil

Vi beklager at du opplever dette problemet. Du kan stole på at sikkerheten og personvernet ditt er viktige for oss.

The Walt Disney Company bruker et enhetlig registreringssystem for brukere på tvers av sine digitale produkter og opplevelser. Dette gjør det enklere, sikrere og mer personlig for forbrukerne.

Det er mulig at du har endret innloggingsinformasjonen eller passordet ditt på et annet Disney-produkt enn Disney+. Dette kan være:

Tilbakestill passordet ditt ved hjelp av disse trinnene.

Trenger du mer hjelp? Hvis du fremdeles har problemer med å logge inn på Disney+, bes du kontakte Disney+ kundeservice. Du kan nå oss via chat, telefon eller sosiale medier.