Star på Disney+

Star är ett nytt varumärke för generellt underhållningsinnehåll från The Walt Disney Company som är tillgängligt på utvalda internationella marknader som Europa, Kanada, Australien, Nya Zeeland och Singapore. För abonnenter på dessa marknader ingår innehållet från Star i abonnemanget på Disney+ utan extra kostnad.

Om du vill veta mer om Star på Disney+ kan du välja en av nedanstående frågor:

Vilket innehåll ingår i Star?
Varumärket Star är en plats för tusentals timmar med tv och film från The Walt Disney Companys kreativa studior, inklusive men inte begränsat till:

Dessutom förstärks Star av lokala program från de regioner där tjänsten erbjuds.

TILLBAKA TILL BÖRJAN

Hur kommer jag åt innehåll från Star på Disney+?
För att komma åt allt det kvalitetsinnehåll som ingår i Star väljer du bara rutan med Star på hemsidan i appen Disney+. Om du letar efter en specifik titel som du tror finns på Star kan du också söka på namnet – kom bara ihåg att titlar med en åldersgräns över din inställda klassificering inte kommer att finnas med bland resultaten.

TILLBAKA TILL BÖRJAN

Kan jag göra så att andra profiler inte kan se innehåll från Star?
Mycket av det innehåll som ingår i Star betraktas som ”barnförbjudet” och är kanske inte lämpligt för alla åldrar. Det bästa sättet att försäkra dig om att andra inte kan komma åt innehållet är att skapa egna profiler för dem. Du kan antingen skapa en barnprofil eller ställa in en klassificering under 14+. Läs mer om andra föräldrakontroller som hjälper till att göra Disney+ till en trygg plats.

TILLBAKA TILL BÖRJAN

Kommer Star att vara tillgängligt i andra länder?
Star är för närvarande tillgängligt på utvalda internationella marknader, men vi planerar att utvidga stödet till Sydkorea, Japan och Hong Kong senare under 2021.

TILLBAKA TILL BÖRJAN

 

  Loading...