Jeg får «Feilkode 2»

Hvis du ser følgende feil:

Beklager, vi har problemer med å opprette kontoen din. Fyll inn kontoinformasjonen på nytt og prøv igjen. Gå til hjelpesenteret hvis problemet vedvarer. (Feilkode 2).

Det betyr at vi har problemer med å finne eller oppdatere kontoen din. Sørg for at du bruker den samme e-postadressen som du registrerte deg med. Du bør se etter bekreftelses-e-posten fra Disney+ for å finne ut om kontoen ble opprettet.