Hvordan afinstallerer eller geninstallerer jeg Disney+ appen?

Det er nemt at afinstallere og geninstallere Disney+ appen. Det kan også hjælpe dig med at sikre, at du har den nyeste version af appen på din enhed.

Vi har lavet trinvise instruktioner for de følgende enheder og platforme:
Android
Android TV
Apple TV
Chromecast (Android)
Chromecast (iOS)
Fire TV
iPhone og iPad
LG-tv
PlayStation
Xbox

Android (mobil)

1. Gå til Indstillinger > Applikationer > Administrer applikationer > Disney+, og tryk på Afinstaller
  2. Sluk fuldstændigt for enheden, og tænd den så igen
  3. Åbn Google Play Butik, og søg efter Disney+
  4. Geninstaller Disney+ appen fra Google Play Butik
  5. Log ind med dit eksisterende brugernavn og adgangskode
  6. Hvis du ikke kan huske dit brugernavn eller din adgangskode, kan du få instruktioner om, hvordan du nulstiller/gendanner dem, her

Android TV

I dit tv's indstillinger:

1. Fra Android TV'ets startskærm skal du rulle til Indstillinger
  2. Under Enhed skal du vælge Apps
  3. Vælg den app, du vil slette, under downloadede apps
  4. Vælg afinstaller

I Play Butik:

1. Åbn Play Butik på dit Android TV
  2. Find Disney+ appen
  3. Vælg afinstaller

Tip: Hvis du ikke ønsker, at en app bliver vist i øverste række på Android TV'ets startskærm, skal du deaktivere notifikationer for appen. Gå til Indstillinger > Apps. Derefter skal du vælge en app > Notifikationer > Fra.

Apple TV (4. generation eller nyere)

1. Fremhæv Disney+ appen i hjemmemenuen > klik og hold berøringsoverfladen nede i lidt tid, indtil app-ikonet begynder at ryste, hvilket betyder, at du har valgt det
  2. Vælg nu knappen Afspil/Pause på fjernbetjeningen til Apple TV > fremhæv Slet, og klik på berøringsoverfladen for at afinstallere
  3. Gå til Apple App Store, og geninstaller Disney+ appen
  4. Log ind med dit eksisterende brugernavn og adgangskode
  5. Hvis du ikke kan huske dit brugernavn eller din adgangskode, kan du få instruktioner om, hvordan du nulstiller/gendanner dem, her

Chromecast (Android)

1. Gå til Indstillinger > Applikationer > Administrer applikationer > Alle > Afinstaller både Disney+ og Google Home
  2. Sluk fuldstændigt for enheden, og tænd den så igen
  3. Geninstaller begge apps fra Google Play Butik
  4. Log ind med dit eksisterende brugernavn og adgangskode
  5. Hvis du ikke kan huske dit brugernavn eller din adgangskode, kan du få instruktioner om, hvordan du nulstiller/gendanner dem, her

Chromecast (iOS)

1. Tryk og hold på Disney+ eller Google Home apps i lidt tid, indtil app-ikonet begynder at ryste, hvilket indikerer, at du har valgt det > Tryk på X i øverste hjørne af ikonet for at slette Disney+ appen.
  2. Sluk fuldstændigt for enheden, og tænd den så igen
  3. Gå til Apple App Store, og geninstaller Disney+ appen
  4. Log ind med dit eksisterende brugernavn og adgangskode
  5. Hvis du ikke kan huske dit brugernavn eller din adgangskode, kan du få instruktioner om, hvordan du nulstiller/gendanner dem, her

Fire TV og Fire TV Stick

1. Fra hovedmenuen i sidebjælken skal du gå til Indstillinger > Applikationer > Disney+ > Afinstaller
  2. Sluk fuldstændigt for enheden, og tænd den så igen
  3. Når den er klar, skal du downloade applikationen igen ved at gå til Søg > indtast "Disney+" > vælg Disney+ appen > Download
  4. Log ind med dit eksisterende brugernavn og adgangskode
  5. Hvis du ikke kan huske dit brugernavn eller din adgangskode, kan du få instruktioner om, hvordan du nulstiller/gendanner dem, her

iPhone og iPad

1. På startskærmen skal du trykke på og holde på Disney+ appen i lidt tid, indtil app-ikonet begynder at ryste, hvilket indikerer, at du har valgt det. Tryk på appen igen, og vælg Slet
  2. Sluk fuldstændigt for enheden, og tænd den så igen
  3. Gå til Apple App Store, og geninstaller Disney+ appen

Klik på sky-ikonet for at downloade igen. Når download er færdig, skal du trykke på Åbn for at åbne Disney+ igen

1. Log ind med dit eksisterende brugernavn og adgangskode
  2. Hvis du ikke kan huske dit brugernavn eller din adgangskode, kan du få instruktioner om,hvordan du nulstiller/gendanner dem, her

LG-tv
Bemærk: Muligheden for at afinstallere/geninstallere apps er muligvis ikke til stede på visse LG-modeller.

1. Tryk på knappen Home/Smart på din fjernbetjening for at åbne hovedmenuen, og vælg Flere apps nær nederste højre hjørne
  2. Hold markøren over Disney+ appen, og klik på den opadvendte pil over den
  3. Appen kan bevæge sig frit, og der vises et X. Klik på X'et. Bekræft sletning ved at klikke OK
  4. For at geninstallere den skal du åbne LG Content Store fra menuen Flere apps. Vælg Premium > Disney+ > Vælg Installer
  5. Log ind med dit eksisterende brugernavn og adgangskode
  6. Hvis du ikke kan huske dit brugernavn eller din adgangskode, kan du få instruktioner om, hvordan du nulstiller/gendanner dem, her

PlayStation

1. Fremhæv applikationen, tryk på trekantknappen, og vælg Slet
  2. Sluk fuldstændigt for enheden, og tænd den så igen
  3. Download appen igen fra PlayStation Store
  4. Log ind med dit eksisterende brugernavn og adgangskode
  5. Hvis du ikke kan huske dit brugernavn eller din adgangskode, kan du få instruktioner om, hvordan du nulstiller/gendanner dem, her

Xbox

1. På hovedmenuen skal du fremhæve Disney+ appens felt > tryk på knappen Menu på controlleren > vælg Administrer App > Internt > Afinstaller
  2. Sluk fuldstændigt for enheden, og tænd den så igen
  3. For at geninstallere appen skal du navigere til Store-sektionen og søge efter Disney+
  4. Log ind med dit eksisterende brugernavn og adgangskode
  5. Hvis du ikke kan huske dit brugernavn eller din adgangskode, kan du få instruktioner om, hvordan du nulstiller/gendanner dem, her