Jeg får «Feilkode 3»

Hvis du ser følgende feil:

Vi beklager, men vi kunne ikke oppdatere profilen din med informasjonen du oppga. Fyll inn detaljene dine igjen og prøv på nytt. Gå til hjelpesenteret hvis problemet vedvarer (feilkode 3).

Det betyr at vi har problemer med å oppdatere profilen din fordi vi ikke finner kontoen din. Sørg for at du bruker samme e-postadresse som du brukte til å registrere deg på Disney+. Bekreftelses-e-posten for kontoen din inneholder innloggingsdetaljene. (Du fikk denne e-posten da du registrerte deg for Disney+.)