Hoe log ik op alle apparaten uit?

De uitlogfunctie van apparaten van Disney+ kan je helpen bij het uitloggen van je Disney+-account op meerdere apparaten tegelijk. Dit kan nuttig zijn als je alle sessies wilt beëindigen, wanneer je misschien vergeten bent je af te melden op een ander apparaat, of wanneer je het gebruik van je account beter wilt beheren.

Volg de onderstaande stappen om deze functie te gebruiken.

Om uit te loggen op alle apparaten:

1. Zorg ervoor dat je bent ingelogd op Disney+
2. Klik op je ‘Profiel’ in de rechterbovenhoek (rechtsonder op mobiele apparaten)
3. Klik in het gedeelte ‘Accountgegevens’ op ‘Uitloggen op alle apparaten’
4. Voer je huidige wachtwoord in en klik op ‘Uitloggen’

Je wordt onmiddellijk uitgelogd op je huidige apparaat. Het kan tot 4 uur duren voordat dit voor alle andere apparaten heeft gewerkt.

Je krijgt ook de optie om uit te loggen op alle andere apparaten wanneer je:
● Je wachtwoord wijzigt
● Het e-mailadres van je account wijzigt