Hoe stel ik ondertiteling in?

Op enkele uitzonderingen na is er voor alle films, series en programma's op Disney+ Engelse ondertiteling voor doven en slechthorenden beschikbaar op de meeste apparaten en platformen, waaronder:

Volg deze stappen om ondertiteling in te schakelen tijdens het afspelen:

1. Selecteer in de videospeler het toetsenbordpictogram rechtsboven in het scherm
  2. Selecteer de gewenste taal voor de ondertiteling

Andere aanpassingen maken
Je kan de weergave van ondertitels op je apparaten en platformen op de volgende manier aanpassen: